Angeli Quedenengelsen

De Top 3 Telefoons Die Je Gezien Moet Hebben In Dit Jaar

We staan ​​op het punt om aan het nieuwe seizoen te beginnen en we hebben al een paar behoorlijk geweldige mobiele telefoons gezien. Vandaag willen we de allerbeste smartphones presenteren en je laten weten waarom deze apparaten zo uitstekend zijn. We zullen ons ook voorbereiden op enkele nieuwe starts die we tegen het einde van het jaar verwachten. De grote taak ligt voor ons, dus laten we meteen beginnen!

HTC 10

HTC 10 is een model dat we al zo lang verwachtten en het is eindelijk in mei aangekomen. HTC 10 verdient het om op de geweldige smartphones van de 2016-lijst te staan, omdat deze een aantrekkelijke 12 MP camera aan de achterkant, een uitstekende AUDIO-PRESTATIE en een uitstekende batterijduur heeft, met een indrukwekkende 3000 mAh batterijcapaciteit.

Uitgerust met 5,2-inch Super LCD5-scherm, Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820-processor met 4 GB RAM HTC 10 is een uitstekende keuze.

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8 heeft een groot scherm, een lange levensduur van de batterij en, net als de Nexus 6P, een vingerafdrukscanner aan de achterkant van de telefoon. De batterijcapaciteit is meer dan je zou verwachten – verbazingwekkend 4000mAh of 30 uur batterijlevensduur. De langdurige batterij is niet de enige reden waarom deze telefoon wordt genoemd als een van de beste smartphones van 2016 – een andere reden is de SNELHEID EN ALGEMENE PRESTATIES.

Bovendien heeft Huawei Mate 8 een indrukwekkende software met EMUI v4.1 en Android Marshmallow.

Iphone 6S Plus

iPhone 6s Plus is meer een phablet dan een smartphone, maar het verdient zeker om te worden vermeld als een van de geweldige smartphones van 2016. Met herkenbare iOS-prestaties en robuuste hardwareset, zal dit apparaat je de adem benemen.

Trouwens, alle uitstekende functies waar je al zoveel over gehoord hebt, de iPhone 6s Plus heeft ook een 3D Touch. 3D Touch is een innovatieve technologie die u in staat stelt om een ​​andere hoeveelheid druk te gebruiken bij het aanraken van het scherm en dienovereenkomstig een ander toegangsniveau tot de app heeft. Het gebruik van een smartphone is nog nooit zo intuïtief geweest.